Welkom op de website van KvV tuin- en klusbedrijf

 

 
Van harte welkom op de website van KvV Tuin- en Klusbedrijf.

Mijn naam is Kevin van Vliet. Op 30 mei 2011 heb ik mijn eigen bedrijf gestart en sindsdien ga ik op pad als allround hovenier en klusjesman.

Mijn passie voor tuinen is al van jongs af aan aanwezig. Als jongeman van veertien jaar hielp ik mijn vader met het onderhouden en het renoveren van tuinen. Een auto had ik toen nog niet, maar met mijn bakfiets vol met gereedschap ging ik al zelfstandig op weg naar mijn klanten. Vanaf mijn achttiende jaar begon ik, naast het renoveren en onderhouden, ook zelf tuinen aan te leggen.

Toen ik een studie moest kiezen, was de keuze voor de Land- en Tuinbouwschool snel gemaakt. Sinds die tijd heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende hoveniers, maar de ambitie om een eigen onderneming te starten bleef altijd hangen. Op 30 mei 2011 is eindelijk KvV Tuin- en Klusbedrijf in het leven geroepen, een veelzijdig en vakbekwaam hoveniersbedrijf met ruim vijftien jaar ervaring.

Inmiddels is KvV ook uitgegroeid tot een klusbedrijf. Dit is begonnen toen ik voor een restaurant bezig was met de tuin. Daar was op dat moment ook vraag naar een klusjesman voor wat binnenwerk. Handigheid zit in mijn familie, dus ook met klussen binnenshuis heb ik ruime ervaring. Ik merkte dat er bij veel klanten ook behoefte was naar een klusjesman, en zodoende is het klusbedrijf aan het tuinbedrijf toegevoegd.

Wilt u een tuin laten aanleggen, renoveren of alleen laten onderhouden? Maak dan vrijblijvend een afspraak om uw opdracht en wensen te bespreken of vraag een offerte aan.

p.s. Wij zijn ook een leerbedrijf. meer info
Vindt ons ook op