Reacties

stamdenhertog

Tuin opnieuw betegelen in Alblasserdam

Ook al hebben we een klein tuintje, Kevin en zijn mannen hebben er goed aandacht aan besteed. Super mooie tegels en zo mooi gelegd dat we nu onze voeten vegen als we naar buiten gaan! Ook de toch wel gevaarlijke elektrische bedrading in de schuur is nu prima in orde. En dat was niet eens van te voren ingepland. Kortom: we zijn heel erg blij met het resultaat!

Loes

Aanleg nieuwe voortuin in Zoetermeer

Na een nare ervaring met een andere hovenier heeft Kevin deze klus perfect voor ons opgelost!

Kevin kon snel samen met Kees bij ons komen kijken en kwam met een perfect idee en mooie prijs voor onze voortuin. Doordat Kevin en Kees de klus zo snel bij ons konden uitvoeren gaan we toch nog met een prachtige voortuin het nieuwe jaar in!!

Kevin en Kees bedankt!
Tot de volgende klus,
Loes en Marc
 

Nancy Hordijk

Onderhoud voor- en achtertuin in Ridderkerk

Kevin heeft (met wat hulp van zijn vader) bij ons de voor- en achtertuin winterklaar gemaakt.
In de achtertuin heeft hij het gras vervangen door tegels en hier en daar de bestrating hersteld. Ook heeft hij de poort en de schutting gebeitst en de poort opnieuw gesteld zodat deze weer normaal open en dicht kan.
Het is een harde werker maar hij moet uitkijken dat hij zichzelf niet voorbij loopt.
Inmiddels zijn we ook overeengekomen dat Kevin elk jaar onze tuin winterklaar maakt maar als we tussentijds vragen (of klusjes) hebben kunnen we hem uiteraard altijd bellen.
 

Voortuin met Blue stone in Rotterdam

Het was over en weer plannen en herplannen en uiteindelijk hebben ze het "geflikt" om het vóór de verjaardag van mijn liefhebbende vrouw te klaren, zoals afgesproken. En het resultaat mag er zijn. Kevin hartelijk dank voor al de moeite dat je ondanks de drukte nog moeite heb gedaan om de klus binnen de afgesproken tijd te klaren. Klasse!! Dit is één van de mooiste kado's die mijn vrouw heeft gehad. Prachtig.
Deze stratenmakers is een echte aanrader. Hardwerkende en eerlijke mensen. Toppie!


 

Tuin renovatie in Barendrecht

KvV heeft bij ons de tuin geruimd en opnieuw ingericht. Kevin en Kees werken snel en hard met een fantastisch resultaat tot gevolg. Kees heeft een mooie bestrating gemaakt. Vlonder ziet er super uit.

Bedankt!

Groeten,
Tjeerd
 

Tuin in Gorinchem

Ondanks dat ik geen gebruik heb gemaakt van zijn diensten ( mijn schoonmoeder gaat toch verhuizen plots) heeft hij me direct gebeld en gemaild, dat vind ik al heel positief.


 

Tuin in Den Haag

beste kevin, ik heb je van marktplaats je had goeie beoordelingen en had zoiets kom maar eens op gesprek na bellen en een afspraak gemaakt te hebben ( die er snel was) kwam kevin met wat boeken en mappen ze meetlint aan een jongen doe er vestand van heeft.... hij vertelde me dat hij van jong af aan op de tuinschool zat nou en dat is te zien.een tuin van 155 m2 meter van een wildernis omgetoverd in een echte tuin
terras met tegels en paden
flonders en schuttingen
buiten kraan gemaakt
oook is hij erg handig in huis en komt hij volgende week mijn slaapkamer schilderen echt een allround mannetjeik heb een vaste klusjes man groetjes stef

 

Tuin 180m2 aangelegd en ontworpen in Heemskerk

Op basis van de aanbevelingen op Marktplaats en een zakenrelatie in Rotterdam die vertelde over Kevin en zijn collega's had ik deze heren ook vol vertrouwen uitgenodigd om onze tuin te gaan renoveren. Een telefoontje naar kevin en de afspraak was zo gepland 4 dagen later stond hij op de stoep met documentatie mappen in de hand. Hij vertelde dat het wel wat uit zijn regio was maar hij de uitdaging toch aan wilde gaan het totaal renoveren van een nieuwe tuin 138 m2 vijver, bestrating, nieuwe beplating, flonder met gemetselde bloembakken, schuttingen en elektra in de tuin die zijn vader vakkunddig heeft geplaatst.

Ik heb verschillende hoveniers en aannemers over de vloer gehad maar deze jongeman is toch wel een uitschieter heeft erg veel zin in zijn werk en erg vriendelijk die zijn afspraken netjes na komt.

bij een volgende klus heb ik je nummer.

Groetjes Karin
 

Tuin herbestraten/tegels reinigen in Rotterdam

Kevin en Barry,
bedankt voor het opknappen van onze tuin,we zijn er erg blij mee!
het was wel even hard bikkelen maar het resultaat is er naar,Toppie!
Ook voor de extra service en tips!
Groetjes Jonathan,Angela,Sylvio & J.C.
 

Advies in Rotterdam

Vrijdagochtend gebeld en de volgende zaterdagochtend zijn ze langsgekomen. Ik had het eigenlijk voor de riolering gebeld. Vrijblijvend advies gehad. De afvoer afgekit. Zonder kosten. Wel mooi meegenomen. Ik wacht nu alleen af wanneer ze mijn voortuin kunnen doen. Hopelijk vóór november.

Tuinbestrating in Ridderkerk

Met Kevin hadden wij afgesproken dat hij onze tuin zou bestraten, hetgeen naar onze volle tevredenheid is gerealiseerd. De bestrating ligt er strak bij, inclusief de juiste wijze van afwatering. Kevin, Hans en Barry werken zeer precies en daar is het uiteindelijke resultaat ook naar.

Kevin, Hans en Barry bedankt voor het goede werk en de goede adviezen.

Gr. Patrick en Renate

Dave G

Tuin ophogen, bestraten, inrichten in Rotterdam

De heren hebben goed werk geleverd. De bestrating van ons terras is superstrak en het gazon ziet er perfect uit. Het ging om een flinke klus, met afvoeren van oude tegels en beplanting, ophogen en nog veel meer. De heren hebben uiteindelijk de beoogde deadline gehaald en bijzonder netjes gewerkt. Ongevraagd ook nog wat snoeiwerk meegenomen.

Prijs kwaliteit verhouding kan volgens mij niet beter.

Kevin en Anton bedankt!
 

Tuin ophogen en herbestraten in Hoogvliet

Zoals afgesproken heeft Kevin onze tuin binnen de week keurig opgeleverd. Zijn erg tevreden.

jacq

Achtertuin volledig in Rotterdam

Anton heeft mijn woestenij omgetoverd tot tuin!! Ik vond het een megaklus; afgraven, zand erin, schuttingen en achterpoort plaatsen en straten. Het ziet er perfect uit. Is precies geworden zoals ik had gehoopt. Goede prijs voor prima werk!! Nog heel erg bedankt. Groeten, Jacqueline - Rotterdam
 

Herbestrating achtertuin in Berkel en Rodenrijs

Anton heeft bij ons de achtertuin herbestraat omdat alles was verzakt.
Hij heeft superwerk afgeleverd en we zijn er erg blij mee
dit is zeker een aanrader als je een goede stratenmaker zoekt.
Bijdeze nog heel erg bedankt Anton.

Groeten Arno (berkel en rodenrijs)

Gehele tuin gedaan in ridderkerk

Deze 2 mannen hebben mijn tuin helemaal opnieuw gemaakt en daar ook in mee gedacht.
met een tuinhuis, vlonders, verlichting in mijn tuin groot stuk bestraat het ziet er super uit en ben er zeer blij mee. Daarom heb ik gelijk mijn onderhoud van me tuin bij hun ondergebracht.

Goeie werkmannen met veel pit en zijn zeer creatief.

Bedankt mannen!

Met vriendelijke groet

Erik
 

Tuin reviseren,nw beplanting in Rotterdam

super deze mannen,
werken flink door niets is te veel
goeie uurprijs.
ruimen ales netjes op
en is precies geworden zoals we het wilde
met de goeie tips van hun erbij