Buiten


 
Wij, van KVV tuin- en klusbedrijf, houden van ons werk. En dat merkt u ook. Wij leveren graag vakwerk en zijn pas echt tevreden als u dat ook bent. Als het aan ons ligt, geniet u van uw tuin. Elk seizoen, elke dag. Wij doen ons uiterste best om de ruimte om uw woning optimaal te benutten. Of u nu veel of weinig ruimte om uw woning heeft, we creëren samen met u een buitenomgeving waarin u zich thuis voelt. Wij bestaan uit een team van enthousiaste professionals met veel ervaring en oog voor detail. Wij hebben reeds grote en kleine opdrachten uitgevoerd voor particulieren en bedrijven.

Tuinontwerp

Heeft u al nagedacht over uw droomtuin? Heeft u liever een moderne tuin met strakke vormgeving, of gaat uw voorkeur toch naar een weelderige tuin waar vogels en vlinders zich thuis voelen? Van een gezellige Hollandse tuin tot een exotische jungletuin, er zijn enorm veel stijlen en sferen die u in uw tuin kan toepassen. Wat uw wens ook mag zijn, KvV Tuin- en Klusbedrijf zal u helpen om die wens te realiseren.

Weet u zelf nog niet zo goed wat u met uw tuin wilt, of weet u niet hoe u de ruimte van uw tuin optimaal kunt benutten? Waarschijnlijk kunt u met uw tuin veel meer dan u had verwacht. De hoveniers van KvV Tuin- en Klusbedrijf denken daarom graag met u mee in het tuinontwerp. In deze ontwerpfase nemen wij ook graag onze klanten mee naar onze leveranciers, zodat u met eigen ogen kunt zien uit welke materialen en beplanting u kunt kiezen.

Een goed tuinontwerp vormt de basis voor uw tuin. Daarom wordt in dit onderdeel uitgebreid de tijd genomen om samen met u de ideale tuin te ontwerpen. Uw wensen en ideeën zijn belangrijk voor ons. Wij luisteren aandachtig naar wat u wilt en zijn pas klaar met het tuinontwerp als u tevreden bent.


Tuinaanleg

Wanneer u het tuinontwerp heeft goedgekeurd, gaan wij aan de slag met de aanleg van de tuin. Wij voeren de tuinaanleg compleet en vakkundig uit. Hierbij kunt u denken aan onder andere grondwerk, beplanting, bestrating, beschoeiingen en de installatie van tuinbelichting en beregeningsinstallaties. Op door ons aangelegde tuinen ontvangt u garantie op materiaal, bestrating en andere werkzaamheden.

KvV Tuin- en Klusbedrijf heeft al jarenlang ervaring in het onderhouden, renoveren en aanleggen van tuinen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij werken met zeer gemotiveerd en ervaren personeel en maken gebruik van gereedschap van topkwaliteit. Daarnaast werkt ons gereedschap op Aspen alkylaatbenzine, een speciale benzine die geen stoffen bevat die schadelijk zijn voor mensen en beter is voor zowel de machines als de natuur.

Bij alle tuinen die wij aanleggen staan kwaliteit, servicegerichtheid en duurzaamheid bovenaan. Onze nette manier van werken zorgt ervoor dat dit ook een veilige manier van werken is. Gereedschap en afval worden netjes opgeruimd en meegenomen zodat er niks blijft slingeren en voor gevaarlijke situaties kan zorgen.

Met het tuinontwerp in de hand zorgt KvV Tuin- en Klusbedrijf ervoor dat uw droomtuin tot leven komt. Wij leggen pas het werk neer wanneer u tevreden bent over uw tuin. Wilt u uw nieuwe tuin ook de rest van het jaar mooi houden, maar heeft u geen groene vingers? Wij nemen ook het tuinonderhoud graag van u over.


Tuinrenovatie

Trends veranderen, situaties veranderen en voorkeuren veranderen. Misschien heeft u jaren geleden een tuin aangelegd in een bepaalde stijl of sfeer, maar bent u nu toe aan vernieuwing. Misschien bent u pas geleden verhuist en bent u door alle drukte niet meer aan de tuin toegekomen. Of misschien bent u wel tevreden over uw huidige tuin, maar zijn er hier en daar een aantal dingen met de tijd verwaarloosd geraakt. Wat uw situatie ook is, u bent duidelijk toe aan een tuinrenovatie.

KvV Tuin- en Klusbedrijf biedt u de oplossing om uw tuin weer om te toveren tot uw ideale tuin. Het tuinontwerp is de basis van de tuinrenovatie. Hierbij wordt goed naar u geluisterd en staan uw wensen en behoeften centraal. Als blijkt dat een renovatie te ingrijpend is, dan kunt u overwegen om een geheel nieuwe tuin aan te leggen. Onze hoveniers zullen de mogelijkheden uitvoerig met u bespreken en u hierbij adviseren.


Tuinonderhoud

Goed tuinonderhoud is cruciaal voor het behoud van uw tuin zoals hij volgens uw wensen en het tuinontwerp bedoeld is. Met de juiste voeding en de juiste snoeitechnieken gaat uw tuin veel langer mee. Heeft u zelf geen groene vingers of heeft u geen tijd voor het tuinonderhoud? Dan kunt u voor tuinonderhoud bij KvV Tuin- en Klusbedrijf terecht. Onze hoveniers weten wat uw tuin nodig heeft om het hele jaar mooi te blijven.

Heeft u er bijvoorbeeld al aan gedacht om uw tuin winterklaar te maken? Ook dit is een belangrijk onderdeel wat bij tuinonderhoud hoort. Een tuin die winterklaar is, komt beter de vorstperiode door. Wanneer de winter voorbij is en de zomer eraan komt, is het belangrijk om uw tuin weer zomerklaar te maken. Op deze manier heeft u een tuin die ieder seizoen goed doorkomt.

KvV Tuin- en Klusbedrijf biedt u aantrekkelijke onderhoudscontracten tegen een aantrekkelijk tarief. U kunt hierbij aangeven welke onderhoudswerkzaamheden u gedaan wilt hebben en op welke momenten dat moet gebeuren. Uiteraard zullen wij u daarbij adviseren om zo tot het beste resultaat te komen. Het is ook mogelijk om het tuinonderhoud op uw vakantieperiode af te stemmen.Boomverzorging

Veel mensen planten bomen, maar houden er geen rekening mee dat een boom uit kan groeien tot een groot en ongewenst onderdeel van de tuin. Bij het planten van bomen is het belangrijk om rekening te houden met de eigenschappen van de boom. Wordt de boom niet te groot? En wat is ervoor nodig om de boom gezond en in zijn natuurlijke vorm te houden?

Boomverzorging is belangrijk voor een goede groei en de gezondheid van een boom. Regelmatige en vroegtijdige verzorging kan ervoor zorgen dat onnodige problemen voorkomen kunnen worden. Wij inspecteren en snoeien uw bomen, afhankelijk van de levensfase en de standplaats. Ook het verwijderen van bomen is voor ons geen probleem. Indien nodig maken wij gebruik van klimmaterialen en hoogwerkers.