Binnen

KvV tuin- en klusbedrijf is een klein en veelzijdig hoveniersbedrijf dat niet alleen werkzaam is in de tuin, maar u ook kan helpen met klussen in en rondom het huis. Wij zijn u graag van dienst met allerlei soorten werkzaamheden aan uw woning of bedrijfsruimte.

Wij werken met zeer gemotiveerd personeel met groot enthousiasme en betrokkenheid voor uw ideeën en wensen. Zoals u mag verwachten van een professioneel klusbedrijf wordt iedere klus uitgevoerd met oog voor detail en kwaliteit.

Omdat u bij KvV tuin- en klusbedrijf terecht kunt voor zowel klussen in het huis als in de tuin, kan er zeer efficiënt gewerkt worden. Wilt u bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt aan uw tuin geven, maar tegelijkertijd ook elektrawerkzaamheden laten uitvoeren? Dan kan dat op dezelfde dag nog gebeuren. Zo wordt de wachttijd tussen verschillende werkzaamheden ingekort en heeft u het gemak van alles onder één dak.

Wij bieden totaaloplossingen voor zowel bedrijven als particulieren. Het voordeel voor u is dat u één aanspreekpunt heeft voor al uw binnen- en buitenwerkzaamheden. Op deze manier kan KvV tuin- en klusbedrijf u een betere totaalservice bieden.

In onderstaand overzicht treft u de diensten die wij u kunnen bieden.


-  Elektrawerkzaamheden
  •  Installatiewerkzaamheden
•  Tuinverlichting
-  Timmerwerkzaamheden
-  Schilderwerkzaamheden (zowel binnen als buiten)
  •  Kozijnen
•  Deuren
•  Gevels
•  Overig houtwerk
-  Sloopwerkzaamheden
-  Stukadoren
-  Gevelreiniging
-  Dakgoten legen
-  Muren sauzen
-  Overig kluswerk


Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.